torsdag 19 maj 2016

Häng med till helvetet på Refshaleøn - COPENHELL!

Veckans Vrål har återigen fått den stora äran att fira midsommar på bästa möjliga sätt, när sjunde upplagan av trevliga och musikaliskt mycket njutbara Copenhell går av stapeln på Refshaleøn den 23-25/6. Ett tredagars rent helvete, om man inte gillar distad, gitarrbaserad och tung musik, god mat och ymniga mängder maltbaserad dryck vill säga. Är man positivt inställd till de sakerna är det ett himmelrike som väntar.


Spana bara in årets line-up som kröns av imponerande legendarer som Black Sabbath, Scorpions, Alice Cooper, Megadeth och King Diamond medan rutinerade men mer ungdomliga akter som Dark Funeral, Dropkick Murphys, Blind Guardian, Trivium, Converge, Amon Amarth, August Burns Red och Entombed AD gör dem sällskap. Lägg till intressanta namn som Rival Sons, Tribulation, With The Dead, Bombus, Abbath, Black Peaks, Havok och Sólstafir och du har allt du kan önska dig i vrålväg, från mörkaste black metal till gladlynt hårdrock, från lugn och behaglig rock till intensiv hardcore och från prototypen bakom all metalmusik till ungdomlig metalcore.

Helst ser jag ju att du tar dig dit och bevittnar detta på plats, det kan jag varmt rekommendera. Stämningen är varm och gemytligt berusad och musikens förenande kraft kan inte manifesteras på ett bättre sätt. Kan du inte komma är Veckans Vrål en förträfflig kanal för att få sig en del av härligheten. 

PS. Glöm inte att följa Veckans Vrål på social media som komplement till den asociala bloggen! DS
Instagram: veckansvral 
https://www.instagram.com/veckansvral/
Facebook: https://www.facebook.com/veckans.vral
Twitter: @Veckansvral 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar