måndag 20 februari 2017

RUSSIAN CIRCLES till VEGA på onsdag!


Den ovanligt intressanta och musikaliskt hektiska vårvinter som vi är mitt uppe i har det tjatats om innan och tvivlar man på sanningshalten i det kan man kolla in listan över Konserter 2017 (http://veckansvral.blogspot.se/p/konsertkalendarium-2017.html). Denna veckan, som lyckligtvis råkar sammanfalla med sportlov för sådana som mig, är helt hysteriskt intressant. Först ut för undertecknad är ett av världens bästa post metalband Russian Circles som ämnar förgylla Vega i Köpenhamn på onsdag. Detta med fina Guidance (2016) i bagaget, som knep en sjundeplats över årets album här på Veckans Vrål (http://veckansvral.blogspot.se/2016/12/arets-album-2016-plats-7-russian.html).

Det är inte första gången trion från Chicago förärar regionen ett besök. Så sent som förra våren var de ett av dragplåstren till tvådagarsfestivalen A Colossal Weekend, också på Vega, som trevligt nog går av stapeln för andra gången den 5-6/5 i år. Deafheaven, Sumac, Anna Von Hauswolff och Alcest är några av akterna. Save the date säger jag bara.

För att bygga lite pepp inför onsdagens konsert har jag samlat några godbitar ur bandets diskografi till en lista som kan avnjutas nedan. Jag hoppas vi ses där! Annars kommer en textbaserad rapport här på bloggen i efterhand.

LÄNKAR:
http://vega.dk/event/russian-circles-24646 
https://russiancircles.bandcamp.com


Kramar VV

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar